HTML

HTML

* Fényképes társkereső

Milyen képet töltsünk fel egy fényképes társkereső oldalra?

fényképes társkereső

Friss topikok

Linkblog

Archívum

A fényképes társkereső és az őszinteség...

2008.10.10. 15:29 Munka-társ

A fényképes társkereső oldalak remek lehetőséget nyújtanak ahhoz, hogy ismerkedj, társat találjunk akár egy életre, vagy csak egy alkalomara.
A fényképes társkereső oldalra - mint ahogyan a nevében is benne van, fényképet tölthet fel az ember. Ez azért jó, mert - valljuk be őszintén - nagyon fontos a belső, de bizony szeretnénk tudni azt, hogy hogyan is néz ki valaki. Na persze egy fényképes társkereső oldalra a hirdető valaki más fényképét is feltöltheti a saját fényképe helyére - mondjuk egy modellét - ám ez nem szép dolog. Éppen az a lényeg, hogy a fényképes társkereső oldalon vállaljuk magunkat úgy, ahogy vagyunk, vállaljuk fel arcunkat. Az efféle felvállalás, az efféle őszinteség nagyon pozitív dolog, és ami a lényeg: az érdeklődőknek nem okozunk csalódást, illetőleg ha mi választunk ki valakit egy fénykép alapján, nem ér bennünket sem csalódás a kinézetet illetően. Mert annál rosszabb érzés nincs, ha valaki csalódik, mert nem az várja a randevúkor, aki a fényképen volt. Ott eleve el van vágva a dolog, rossz szájízzel távozunk a randevú után.


A fényképes társkereső oldalra tehát saját magunkról készült fényképet töltsük fel. Ez a legmegnyerőbb megoldás!
Milyen legyen az a fénykép. Hát...az biztos, hogy ne mobillal készüljön, mert azt mindnyájan tudjuk, hogy meglehetősen torzít egy ilyen fotó.
Legjobb, ha egy digitális fényképezővel (persze lehet hagyományos géppel is) kifejezetten erre az alkalomra készítünk (készíttetünk) egy képet magunkról, amin az arcunk jól látszik. Mert az arcról, a tekintetről sokminden leszűrhető ám! Nem kell a háttérben látszódnia semminek. Ne látszódjon a háttérben egy drága autó, vagy ilyesmi. Ne egy tárgy adjon el bennünket! Ép ez a lényeg, hogy magunkat "adjuk el", a lehető legőszintébben!

Szóval fényképes társkereső oldalra fel, csak őszintén, így eredményesebben!

Címkék: fényképes társkereső